O cisternă şi o camionetă încărcată cu butelii s-au ciocnit în judeţul Bacău / O persoană inconştientă, transportată la spital

O cisternă şi o camionetă încărcată cu butelii s-au ciocnit, luni, în judeţul Bacău, o persoană fiind încarcerată. Victima a fost scoasă din maşină, inconştientă, fiind transportată la spital.

”În cursul acestei zile, pompierii militari au fost solicitaţi să intervină în comuna Nicolae Bălcescu, sat Nicolae Bălcescu, în urma unui accident rutier produs între o cisternă şi o autoutilitară  încărcată cu butelii. De urgenţă, la locul indicat s-a deplasat o autospecială de stingere, o ambulanţă SMURD TIM, descarcerarea şi un echipaj CBRN”, a transmis, luni, ISU Bacău.

Sursa citată a explicat că echipajele de intervenţie au acţionat pentru descarcerarea unei persoane şi pentru acordarea asistenţei medicale.

”Aceasta a fost preluată inconştientă de ambulanţa  SMURD. De asemenea, precizăm faptul că în urma accidentului nu au rezultat scurgeri de substanţe periculoase pe carosabil”, au mai transmis pompierii.

 

Greenpeace atacă în instanţă avizele emise de către Ministerul Culturii pentru proiectul Neptun Deep / Organizaţia reclamă că nu a fost respectată procedura prevăzută de lege pentru declasarea siturilor arheologice subacvatice

Nicușor Dan spune ce se va întâmpla dacă referendumul trece cu ‘DA’: Să sperăm că Parlamentul va ține cont