O femeie de 85 de ani, din București, este căutată de polițiștii din toată țara

O femeie de 85 de ani, din București, a fost dată în urmărire la nivel național. Sâmbătă, ea a dispărut de la domiciliu și acum este căutată de polițiștii din toată țara. Polițiștii solicită ajutorul populației.

Sâmbătă, Poliţia Capitalei a fost sesizată „cu privire la dispariția unei femei, care a plecat în cursul zilei de astăzi, de la adresa de domiciliu din Sectorul 5 și nu a mai revenit până în prezent”.

Persoana dispărută se numeşte Maria Kope, este în vârstă de 85 de ani şi are următoarele semnalmente: înălţime 1,60 m, greutate 45 kg, păr blond și scurt, ochi căprui. La data dispariției purta halat roșu și sandale aurii, au mai transmis anchetatorii.

Ei mai anunță că în momentul plecării persoana nu purta ochelarii de vedere. Polițiștii solicită ajutorul populației.

„Polițiștii au demarat procedurile de depistare a femeii în cauză, aceasta fiind dată în urmărire la nivel național. Cei care au văzut-o sau pot oferi detalii sunt rugaţi să anunţe Poliţia Capitalei, apelând numărul unic de urgenţă 112”, au precizat anchetatorii.

Superliga: FCSB – Petrolul, scor 1-1. Gazdele au jucat în inferioritate numerică din minutul 30, oaspeţii au egalat în minutul 90+4

VIDEO Bâte, furci și săbii – Putea fi prevenit scandalul de la Spitalul Pantelimon? Ce măsuri (nu) a luat poliția