O româncă a obținut în instanță dreptul de a intra cu forța pentru a face curățenie în apartamentul vecinei

 

O femeie, exasperată de mizeria acumulată în apartamentul unei vecine, a decis să apeleze la instanță pentru a obține permisiunea de a intra cu forța în locuință și a elimina deșeurile. Aceasta le-a relatat judecătorilor că, de ani buni, vecina ei adună gunoi în apartament, generând un miros insuportabil. Mai mult, femeia a subliniat că din cauza munților de gunoaie, curtea din jurul blocului este infestată cu șobolani, existând riscul ca locatarii sau copiii de la școala din apropiere să fie mușcați.

De-a lungul timpului, vecinii au făcut numeroase sesizări la poliție, însă proprietara apartamentului nu a ținut cont de amenzile primite. Situația a devenit critică atunci când în locuința acesteia s-a spart o țeavă principală, lăsând întregul tronson fără apă rece, așa cum a relatat ziaruldeiasi.ro.

În încercarea de a rezolva problema, femeia s-a prezentat în fața judecătorilor alături de avocata sa, cerând emiterea unei ordonanțe președințiale prin care vecina să fie obligată să își curețe apartamentul. În cazul în care aceasta refuză, a solicitat permisiunea de a intra personal timp de 10 zile pentru a face curățenie. Magistrații au decis că, dacă vecina nu își va curăța locuința, reclamanta va avea dreptul să intre în apartament timp de 20 de zile, în intervalul 8.00-16.00, pentru a efectua operațiunea de curățenie.

 

 

 

‘2025 va fi un an dureros’. Șeful BNS, avertisment sumbru după ce Guvernul a aprobat rectificarea bugetară – la ce trebuie să se aștepte românii

Milionarul care a încercat să-și înece soția în jacuzzi la Mamaia, după care a violat-o, scapă nepedepsit. Pe cine a ‘turnat’