O româncă, poveste demnă de film în Italia: Soacra sa a vrut să-și bage fiul în pușcărie, decât să-l vadă în brațele ei

 

Un italian de 37 de ani din regiunea italiană Lazio, a fost achitat de acuzațiile de extorsiune și rele tratamente aduse de propria mamă, după ce instanța a constatat că aceasta a încercat să-i însceneze faptele. Conform publicației Il Mesaggero, femeia și-a acuzat fiul de comportament abuziv și de amenințări, susținând că i-ar fi spus că va sfârși precum Giulia Cecchetin, o tânără ucisă de fostul iubit.

În timpul procesului, însă, femeia a recunoscut că a inventat acuzațiile din gelozie față de iubita fiului său, o româncă, pe care o considera nepotrivită din cauza diferențelor sociale.

Incidentul care a dus la arestarea bărbatului a avut loc în decembrie 2023, în urma unei altercații publice. Ulterior, acesta a fost plasat sub supraveghere electronică și i s-a interzis să se apropie de mama sa.

În fața judecătorului, femeia a schimbat povestea, afirmând că fiul nu a agresat-o, ci a încercat să o împiedice să se rănească singură. De asemenea, a negat că ar fi fost forțată să semneze un document prin care îi oferea fiului său 2.000 de euro pentru închirierea unei locuințe.

Apărarea bărbatului, asigurată de avocații Nicola Ottaviani și Mario Cellitti, a reușit să convingă instanța de nevinovăția acestuia, iar acuzațiile au fost respinse. În urma achitării, Parchetul ar putea analiza o eventuală acțiune legală împotriva femeii pentru calomnie.

Sursa: www.stiripesurse.ro

Gerard Pique, despre despărţirea de Shakira: Adevărul despre ce s-a întâmplat nu a fost spus aşa cum s-a întâmplat

Analiză tăioasă realizată de POLITICO după alegerile din R. Moldova ‘Vladimir Putin are o întreagă strategie pe care o foloseşte pentru a încerca să câştige’