Oficialii Cupru Min anunţă furtul unei ”cantităţi apreciabile de cablu de cupru, dintr-un depozit al companiei, de către persoane necunoscute”/ Autorităţile fac anchetă

Oficialii companiei Cupru Min SA Abrud anunţă, mieruri, furtul unei ”cantităţi apreciabile de cablu de cupru, dintr-un depozit al companiei”, autorii fiind persoane necunoscute. Conform reprezentanţilor Cupru Min, un dosar penal a fost deschis în urma sesizării depuse.

”Cupru Min reconfirmă existenţa unei investigaţii a autorităţilor abilitate din judeţul Alba, în urma sesizării  privind sustragerea unei cantităţi apreciabile de cablu de cupru, dintr-un depozit al companiei, de către persoane necunoscute. Comunicarea de date despre dosarul penal deschis în acest caz este prematură întrucât cercetările sunt la început”, scriu, miercuri, pe reţelele de socializare, oficialii companiei.

Aceştia precizează că ”orice informaţii interpretate eronat sau zvonuri vehiculate ar putea dăuna bunului mers al anchetei”. 

Cupru Min transmite, de asemenea, că va exprima un punct de vedere în momentul în care situaţia investigaţiei deschise de autorităţile judiciare permite acest lucru.

 

CSM Bucureşti administrează Gloriei Bistriţa prima înfrângere a sezonului intern

Argeş: Bărbat găsit mort, împuşcat cu arma de vânătoare pe care o deţinea / Poliţia face cercetări pentru a stabili împrejurările decesului