Ole Gunnar Solskjaer spune că revenirea lui Cristiano Ronaldo la Manchester United în 2021 a destabilizat vestiarul

Ole Gunnar Solskjaer, antrenorul echipei Manchester United în momentul revenirii lui Cristiano Ronaldo în 2021, consideră că sosirea acestuia cu atâta fast şi a destabilizat vestiarul „diavolilor roşii”.

Revenind la Manchester United în august 2021, la 12 ani după ce a părăsit clubul englez pentru Real Madrid, Cristiano Ronaldo nu a reuşit să aibă evoluţii răsunătoare.

În ciuda sosirii celui care a câştigat de cinci ori Balonul de Aur, plecat de la Juventus după trei ani în Italia, Manchester United a terminat pe locul şase în Premier League în 2021-2022 şi a fost eliminată în optimile Ligii Campionilor.

„L-am adus la Manchester United, dar cred că poate a afectat întregul vestiar, dinamica din vestiar”, a recunoscut Ole Gunnar Solskjaer, antrenorul Diavolilor Roşii la acea vreme, conform Daily Mail. „Poate că alţi jucători s-au simţit mai puţin importanţi pentru că, desigur, venea unul dintre superstarurile lumii”.

 „A fost cel mai bun marcator al anului, a înscris 24 de goluri sau ceva de genul ăsta, dar am fost demis 10 săptămâni mai târziu”, a adăugat Solskjaer, adăugând că era imposibil pentru Manchester United să-l lase pe portughez să plece la Manchester City, unde CR7 era luat în calcul. „Nu l-am putut da la Manchester City pentru că probabil ar fi marcat mai multe goluri decât Erling Haaland în acest moment”, a spus antrenorul norvegian.

În conflict deschis cu clubul şi cu directorii săi, Cristiano Ronaldo a părăsit în cele din urmă Manchester United în noiembrie 2022, la puţin peste un an după marea sa revenire.

În ianuarie 2023, el a semnat pentru Al-Nassr în Arabia Saudită.

La vârsta de 39 de ani, el a marcat, vineri, în meciul dintre Al-Nassr şi Al-Wehda (2-0). A fost al 903-lea gol din carieră.

Meteorologii au actualizat prognoza pentru următoarele două zile – Cod galben şi portocaliu de ploi în mai multe zone ale ţării / Vremea se va răni semnificativ / La altitudini mari, lapoviţă şi ninsoare

Fotbal: Paris Saint-Germain, învingătoare în campionatul Franţei