Olt: Un tânăr de 22 de ani, cercetat pentru furt, care plecase din sediul Poliţiei Slatina fără încuviinţarea poliţiştilor, a fost prins / El se sustrăgea cercetărilor şi pe numele său fusese emis un mandat de arestare preventivă

Un tânăr de 22 de ani, care este cercetat pentru furt şi care plecase din sediul Poliţiei Slatina, fără încuviinţarea poliţiştilor, a fost prins într-o locuinţă din Brebeni. Pentru că se sustrăgea cercetărilor, pe numele său Judecătoria Slatina a emis mandat de arestare preventivă. Tânărul a fost dus în arestul IPJ Olt.

Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Olt au anunţat, vineri, că jandarmii au adus, în 16 septembrie, la ora 23.00, la Poliţia Slatina, un tânăr de 22 de ani, din oraşul Drăgăneşti-Olt, bănuit că a furat un portofel în care se găsea suma de 1.270 de lei, dintr-o firmă din Slatina. 

”Având în vedere aspectele semnalate, poliţiştii s-au sesizat din oficiu şi au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, cercetările fiind continuate pentru stabilirea situaţiei de fapt. Precizăm faptul că, după audieri, tânărul a părăsit sediul Poliţiei municipiului Slatina fără încuviinţarea poliţiştilor, împotriva acestuia nefiind dispusă vreo măsură privativă de libertate”, au transmis reprezentanţii IPJ Olt. 
Ei au adăugat că în 27 septembrie, Judecătoria Slatina a emis pe numele tânărului un mandat de arestare preventivă în lipsă deoarece nu s-a prezentat la solicitarea anchetatorilor. 

Tânărul a fost găsit, în noaptea de joi spre vineri, într-o locuinţă din comuna Brebeni şi dus în arestul IPJ Olt.

Reuters: De ce alegerile din Moldova sunt mai importante decât par

Anchetă de amploare la nivelul Poliției, după ce doi copii s-au îmbrâncit la școală