Oprațiune contracronometru a polițiștilor din Iași – Băiatul care nu voia la școală și a sunat la 112, găsit în mai puțin de o oră – Mama nu a depus plângere

Apar noi informații ]n cazul de la Iași, acolo unde un băiat de 13 ani, care nu dorea să meargă la școală s-a certat cu tatăl său și a sunat la 112. În momentul apelului, pe fundal, operatorii de la serviciul unic de urgență au auzit vocea unui bărbat care întreba retoric: „Te omor, nu?”. Polițiștii au reușit în mai puțin de o oră să dea de urma familiei în care s-au produs respectivele incidente.

„La data de 19 septembrie a.c., în jurul orei 09:30, a fost inițiat un apel la 112, neidentificat, urmat de un strigăt.

În urma apelului, polițiștii Secției nr. 1 Poliție Iași au demarat verificările pentru identificarea zonei și a persoanei care a inițiat apelul, fiind identificat un minor, de 13 ani, care a avut un conflict verbal cu unul dintre părinți, pe motiv că nu vrea să meargă la școală.

Verificările continuă pentru clarificarea întregii situații de fapt, urmând a fi dispuse măsuri legale.

Totodată, a fost informată și Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Iași pentru a dispune măsuri conform competențelor”, a precizat IPJ Iași.

Potrivit surselor STIRIPESURSE.RO, mama nu era acasă, ci la serviciu. Aceasta s-a opus din nou emiterii unui ordin de protecție și nici nu a vrut să depună plângere.

Identificarea apelantului a fost la 10.28, iar în mai puțin de o oră polițiștii au ajuns la fața locului. Apelul inițial a fost la 09:34.

Inițial, în urma apelului la serviciul unic de urgență s-a crezut că e o voce de femeie, dar era minorul care a strigat „Aoleu mă omoară” și pe fundal mai multe înjurături (voce de bărbat). Dar acasă era doar minorul cu tatăl.

Desi la 112 nu s-au dat niciun fel de date despre adresă sau apelant, politistii i-au găsit pe cei doi în scurt timp.

Sursa: www.stiripesurse.ro

FACIAS: Pensionarii au dreptul la pensii corecte! Aproximativ 21% dintre pensiile recalculate de CNPP au fost greșite.

Campanie de testare gratuită a memoriei, dedicată Zilei Internaţionale Alzheimer