Opt suporteri ai echipei Ajax, arestaţi la Amsterdam, după anularea unui meci din Eredivisie

<div class=""

Potrivit autorităţilor, fanii s-au adunat în centrul oraşului, provocând pagube sediului poliţiei şi vandalizând vehicule de poliţie. Forţele speciale ale poliţiei au fost dislocate după ce mulţimea a continuat să provoace confruntări cu agenţii.

Suporterii s-au adunat iniţial la Leidseplein, o piaţă publică din centrul Amsterdamului, pentru a protesta împotriva grevei poliţiei, care a făcut ca Ajax să rateze un meci din campionatul de fotbal al Olandei pentru a doua duminică consecutivă. Protestul a escaladat, rezultând în blocarea tramvaielor şi vandalizarea ferestrelor din zonă.

Meciul dintre Ajax Amsterdam şi FC Utrecht a fost anulat deoarece poliţia nu a fost disponibilă pentru a asigura securitatea, agenţii protestând pentru beneficiile în cazul pensionării anticipate. Cu două săptămâni în urmă, un alt meci din Eredivisie, cel dintre Feyenoord şi Ajax, programat la Rotterdam, a fost şi el anulat din cauza acestei greve a poliţiei.

Femeile fermier din România pot să învețe să facă afaceri, dar și să câștige 15.000 de dolari

Macron îl propune pe şeful demisionar al diplomaţiei Stéphane Séjourné, un apropiat, după demisia lui Breton din Comisia Europwană