Parlamentare2024/Neamţ: Ionel Dancă şi Andrei Carabelea deschid listele Forţa Dreptei pentru parlamentare

Deputatul Ionel Dancă şi primarul municipiului Piatra-Neamţ, Andrei Carabelea, deschid listele de candidaţi ai Forţa Dreptei pentru Camera Deputaţilor şi Senat.

Filiala nemţeană a depus, marţi, listele de candidaţi la Biroul Electoral Judeţean.

„M-am întors acasă pentru a face schimbarea pe care eu mi-am dorit-o întotdeauna în judeţul Neamţ, pentru copiii mei, pentru familia mea, pentru toţi oamenii cinstiţi din Neamţ, care s-au săturat ca acest judeţ, de ani de zile, să fie tratat ca şi cum ar fi luat pe persoană fizică. Am venit cu o echipă de oameni muncitori, pregătiţi, care ştiu ce înseamnă o politică în slujba cetăţeanului, să spargem găştile PSD şi PNL care ţin judeţul Neamţ din potenţialul lui de dezvoltare”, a declarat într-un comunicat de presă remis AGERPRES deputatul Ionel Dancă.

„Se întâmplă ca azi să fie ziua copilului meu. Şi îi ofer astăzi fetiţei mele şi generaţiei ei, angajamentul pentru un viitor mai bun. Candidez pentru că îmi doresc un impact pozitiv în comunitate şi unul pe termen lung. Asta am urmărit prin toată activitatea mea. Şi se confirmă asta prin sutele de proiecte pe care le-am coordonat ca voluntar, dar şi prin rezultatele mandatului de primar. Mandatul cu cele mai consistente investiţii în infrastructura educaţională, în infrastructura de utilităţi şi în infrastructura rutieră şi pietonală”, a precizat Andrei Carabelea.

Andrei Carabelea a fost ales primar al municipiului Piatra-Neamţ în 2020 din partea PNL şi a pierdut alegerile de anul acesta în defavoarea candidatului PSD.

După ce a fost destituit din funcţia de preşedinte al organizaţiei municipale a PNL Piatra-Neamţ, Andrei Carabelea a anunţat că va candida la alegerile parlamentare din partea Forţa Dreptei. AGERPRES/(AS – autor: Gabriel Apetrii, editor: Antonia Niţă, editor online: Gabriela Badea)

 

* Sursa foto: Andrei Carabelea / Facebook.com 

Sursa: www.agerpres.ro

Lotul României pentru meciurile de la Trofeul Carpaţi, între 25-27 octombrie, la Cluj-Napoca

Gorj: Aparegio a finalizat prima etapă a proiectului regional de dezvoltare a infrastructurii de apă