Parlamentare2024/ Prahova: Membri ai Partidului Mişcarea Noi, Ploieştenii candidează pe listele REPER

Mai mulţi membri ai Partidului Mişcarea Noi, Ploieştenii candidează la alegerile parlamentare pe listele REPER, a anunţat, joi, într-o conferinţă de presă, preşedintele formaţiunii politice, Şerban Pitic.
 

„Orice mişcare politică depinde nu doar de local, ci şi de politica naţională. Considerăm că ploieştenii şi prahovenii au dreptul, au nevoie de reprezentarea reală a intereselor lor în Parlamentul României. Ca atare, Mişcarea Noi, Ploieştenii a luat decizia să participe la alegerile parlamentare de pe 1 decembrie 2024 pe listele partidului REPER, care funcţionează în aceste alegeri ca o platformă care adună mai multe forţe politice reformiste, forţe politice noi, care vor să schimbe tocmai ceea ce nouă, ploieştenilor, nu ne-a mai fost cu putinţă să suportăm în Ploieşti şi în general nu mai e cu putinţă de suportat în România, şi anume, o politică dominată de corupţie, o politică dominată de lipsa de grijă pentru oameni şi lipsa de ascultare pentru nevoile oamenilor”, a afirmat Pitic.

Potrivit acestuia, lista REPER la Camera Deputaţilor va fi deschisă de către Mihai Neagu, care a fost şi candidatul Mişcării Noi, Ploieştenii pentru preşedinţia Consiliului Judeţean Prahova şi „singurul consilier judeţean care a luptat cu încrengăturile transpartinice din CJ timp de patru ani de zile în ultimul mandat”.

Alte trei persoane din partea acestui partid se află pe lista de candidaţi la Camera Deputaţilor depusă de REPER în judeţul Prahova, a precizat sursa citată. AGERPRES/(AS – autor: Anamaria Constantin, editor: Antonia Niţă, editor online: Gabriela Badea) 

 

* Sursa foto: Captură video Mișcarea Noi, Ploieștenii / Facebook.com 

Sursa: www.agerpres.ro

Remiză incendiară între Cruzeiro şi Lanus (1-1), în prima manşă a semifinalelor Cupei Sudamericana

Barbu, despre plafonarea adaosului comercial la produsele procesate: Nu vreau să ne grăbim să luăm decizii pripite