Partenera lui Taylor Fritz, după victoria acestuia în faţa lui Alexander Zverev: Când bărbatul tău câştigă pentru femei

Americanul Taylor Fritz l-a învins, luni, pe Alexander Zverev, în optimi la Wimbledon, iar, după victorie, partenera sa Morgan Riddle a scris pe Instagram: „Când bărbatul tău câştigă pentru femei”. Între timp, postarea a fost ştearsă, deoarece făcea referire la acuzaţiile de violenţă domestică împotriva lui Zverev.

Morgan Riddle este influencer şi are 300.000 de urmăritori.

Înainte de Roland Garros, germanul a fost judecat în apel pentru aceste fapte care datează din 2020.

Acuzat de fosta sa iubită Brenda Patea că a strâns-o de gât în noaptea de 20 spre 21 mai 2020, germanul a ajuns în cele din urmă la o înţelegere amiabilă cu fosta sa iubită.

Alexander Zverev şi Brenda Patea „au ajuns la concluzia că doresc să rezolve acest conflict în mod paşnic, inclusiv în interesul copilului lor”, a explicat o reprezentantă a tribunalului, Inga Wahlen.

Zverev va trebui, de asemenea, să plătească 200.000 de euro (150.000 de euro către trezoreria germană, 50.000 de euro către un fond colectiv pentru instituţii caritabile).

Zverev a acceptat această situaţie pentru a scurta procedura, în special în interesul copilului lor (cu Patea), potrivit avocaţilor tenismenului, Anna Sophie Heuchemer şi Katharina Dierlamm. Înţelegerea financiară nu implică o constatare a vinovăţiei sau o recunoaştere a vinovăţiei. Prezumţia legală de nevinovăţie rămâne neafectată.

Baschet feminin: Vicecampioana Sepsi Sf. Gheorghe şi ”U” Cluj vor reprezenta România în EuroCup

Craig Bellamy a fost numit selecţioner al Ţării Galilor