Patrick Richard, căpitanul U BT Cluj, va fi operat în urma unei duble fracturi în meciul cu Hapoel Ierusalim

U BT Cluj a câştigat miercuri seară, la Samokov (Bulgaria), meciul cu Hapoel Ierusalim, din BKT EuroCup (81-73), însă şi-a pierdut căpitanul Patrick Richard, accidentat grav în minutul 9.

Jucătorul s-a aruncat după o minge, însă a căzut chiar pe antebraţ şi a ţipat de durere minute bune pe parchetul sălii din Samokov. A fost nevoie de intervenţia echipei medicale, iar de la sală el a ajuns de urgenţă la un spital din Sofia, unde i-a fost pus gips şi urmează să fie operat.

Richard a suferit o fractură complexă la antebraţul stâng, iar perioada sa de indisponibilitate şi recuperare după intervenţia chirurgicală va fi de câteva luni.

”La Sofia i-a fost pus gipsul, se va întoarce cu noi în ţară, în această seară, şi vineri dimineaţă ajunge la Cluj. Vom vedea exact unde şi când va fi operat. Starea lui de spirit este bună, dar trebuie să mergem mai departe şi să ne luptăm în continuare, ca o adevărată echipă”, a declarat antrenorul Mihai Silvăşan, joi, pentru News.ro.

Accidentarea gravă a lui Richard are impact şi asupra echipei naţionale, jucătorul american având şi cetăţenia română şi fiind component al reprezentativei antrenate de Mihai Silvăşan.

U BT Cluj ajunge din Bulgaria direct spre Bucureşti, unde sâmbătă joacă în compania formaţiei Rapid Bucureşti, în Liga Naţională.

Sursa: www.stiripesurse.ro

Cum pot chinezii să fabrice mașini electrice la prețuri atât de accesibile? Experții în copiere nu înțeleg mecanismul

Liderul Superligii, U Cluj, parteneriat cu Unirea Ungheni