Patru persoane, rănite după ce un TIR şi un autoturism s-au ciocnit, pe DN 2, în Neamţ/ Una dintre victime, în stare gravă – FOTO

Două femei şi doi bărbaţi au fost răniţi, vineri seară, după ce un TIR şi un autoturism s-au ciocnit, pe DN 2, în judeţul Neamţ. Trei dintre victime au avut nevoie de intervenţia echipajelor de descarcerare, una dintre ele fiind în stare gravă.

Accidentul a avut loc pe DN 2 Roman-Fălticeni, în zona localităţii Gherăeşti, judeţul Neamţ, între un autoturism în care se aflau patru persoane şi un autocamion.

FOTO: ISU Iaşi
FOTO: ISU Iaşi

”Echipajele ajunse la locul evenimentului au identificat 4 victime: una a fost găsită în afara autoturismului, iar alte trei erau încarcerate”, a transmis ISU Neamţ.

Victimele au fost descarcerate, la intervenţie participând, alături de pompierii din Roman, forţe şi mijloace de intervenţie de la SAJ Roman şi de la ISU şi SAJ Iaşi.

Potrivit sursei citate, doi bărbaţi şi două femei au fost preluaţi de echipajele medicale pentru îngrijiri medicale. Una dintre victime este în stare gravă.

 

Un bărbat s-a împuşcat, într-un poligon din Timişoara/ El a fost transportat la spital/ Poliţiştii fac cercetări

Senatorul Eugen Pîrvulescu, sub control judiciar / Decizie după 10 ore de audieri