Pentru ultima dată împreună meci fotbal

Cel mai așteptat meci al anului 2024 vă avea loc sâmbătă, 25 mai, începând cu ora 20:30, pe Arena Națională din București.

Intitulat ”Pentru ultima dată împreună”, evenimentul de retragere al Generației de Aur îi aduce din nou în fața unei țări întregi pe oamenii care au bifat cele mai importante performanțe ale echipei naționale, reușind mereu să mențină emoția și entuziasmul în casele românilor.
 

La 30 de ani distanță de la Mondialul din SUA ‘9 și partidele cu Argentina și Columbia,., Generația de Aur a fotbalului românesc, un simbol puternic al performanței, dedicării, curajului, speranței, unității și al adevăratelor valori sportive, va intra pentru ultima dată pe teren. Pe Arena Națională sunt așteptați peste 50.000 de români să retrăiască clipele pline de bucurie oferite în decursul anilor de actorii principali ai acestui eveniment.

La meciul demonstrativ vor intra pe teren pe cei mai importanți jucători din perioada 1990-1994. Nume precum: Gheorghe Popescu, Ionuț Lupescu, Miodrag Belodedici Gheorghe Hagi, Florin Prunea, Marius Lăcătuș, Ilie Dumitrescu. Bogdan Stelea, Florin Răducioiu și mulți alții, alături de personaje marcante ale fotbalului internațional. Rivaldo, Luis Figo, Jose Mourinho și Hristo Stoichkov vor oferi o demonstrație de măiestrie, talent și profesionalism, într-un spectacol de neuitat.

 

La cei 60 de ani, împliniți pe 20 mai, Miodrag Belodedici, alintat „Căprioara din Carpați”, este convins că:„Suntem în grafic cu pregătirea pentru meci. Fizic, o să vedem cum stăm. Jocul o să fie mai lent, dar cu mingea ne descurcăm”. 

 

La mulți ani frumoși, Belo!

 

Mulțumim, Generație de aur! Ești în inimile noastre, exemplu de mândrie!

Sursa foto: https://www.facebook.com/generatiadeaur94/photos_by

(colaborator fotograf).

România sălbatică, cel mai premiat documentar românesc

Parlamentul European a votat în favoarea legii restaurării naturii