Percheziţii într-un dosar de contrabandă, în judeţele Vrancea, Galaţi, Vaslui şi Bacău/ Suspecţii ar fi vândut ţigări în mod ilegal

Poliţiştii din Vrancea fac, vineri, ample percheziţii în judeţele Vrancea, Galaţi, Vaslui şi Bacău, într-un dosar de contrabandă cu ţigarete.

Conform Poliţiei Vrancea, poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale Vrancea, împreună cu poliţişti din toate structurile Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vrancea, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Vrancea, pun în executare 19 mandate de percheziţii domiciliare.

Din cercetări a reieşit că, de la începutul anului până în prezent, persoanele cercetate ar fi achiziţionat şi ulterior ar fi comercializat în mod ilegal ţigarete, în mai multe judeţe.

Activităţile sunt derulate cu sprijinul poliţiştilor Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice, Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Vrancea, luptătorilor din cadrul serviciilor pentru acţiuni speciale Vrancea, Galaţi, Vaslui şi Bacău şi cel al jandarmilor Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Vrancea.

 

Trump promite o tranziţie paşnică a puterii, dacă alegerile de la 5 noiembrie sunt ”cinstite”

Novak Djokovici s-a retras de la Cincinnati Open