Petrolul Ploieşti anunţă venirea fundaşului Hasan Jahic

Clubul Petrolul Ploieşti a anunţat, joi, că a obţinut serviciile fundaşului central Hasan Jahic, în vârstă de 23 de ani.

Fotbalistul a semnat un acord valabil până la finalul stagiunii în curs, cu opţiune de prelungire pentru încă un sezon.

Născut în Norvegia, la Fredrikstadt, dar având şi cetăţenie bosniacă, Hasan Jahic a ajuns la Ploieşti şi a participat deja la primul antrenament al „lupilor”.

Jucător de picior drept, cu o înălţime de 1.93 m, noul fotbalist al „galben-albaştrilor” şi-a început cariera la formaţia norvegiană Sarprsborg 08, de unde, în februarie 2021, a mers în Bosnia, la Mladost Kakanj. După o jumătate de an a făcut pasul la Zeljeznicar Sarajevo, iar, mai apoi, s-a transferat în Cehia, acolo unde a evoluat pentru Mlada Boleslav B şi, ultima dată, la FK Pribram, în eşalonul secund.

Trei persoane reţinute în dosarul morţilor suspecte de la Spitalul Pantelimon / Doi medici sunt acuzaţi de omor calificat cu premeditare, iar o asistentă de mărturie mincinoasă / Procurorii au date certe cu privire la decesul unui bărbat de 54 de ani

Acţiunile marilor companii europene au închis miercuri cu cea mai creştere din ultimele nouă luni, pe măsură ce revenirea burselor continuă la nivel mondial