PNL se reuneşte din nou în şedinţă, luni, pentru finalizarea listelor la alegerile parlamentare. Florin Roman: Mai sunt trei sau patru filiale unde astăzi vom da un vot în BPN, este o discuţie şi despre Florin Cîţu

PNL se reuneşte din nou în şedinţă, luni, pentru finalizarea listelor la alegerile parlamentare, deputatul Florin Roman declarând că mai sunt trei sau patru filiale unde astăzi se va da un vot în BPN şi că este o discuţie şi despre Florin Cîţu. El a precizat că lista pe Bucureşti nu a fost validată încă.

Florin Roman a fost întrebat despre lista PNL Bucureşti pentru alegerile parlamentare.

„Vă putem spune spre seară, avem o şedinţă de Birou Permanent Naţional şi după ce vom valida lista, o vom comunica public. Mai sunt trei sau patru filiale unde astăzi vom da un vot în Biroul Permanent Naţional.

Întrebat dacă senatorul Florin Cîţu se află pe lista PNL Bucureşti, Florin Roman a spus: ”Din câte ştiu, este o discuţie şi despre Florin Cîţu, nu este corect să anunţăm înainte de a vota în BPN propunerile făcute de colegii noştri”. 

Despre ce îl recomandă pe Sebastian Burduja să deschidă lista PNL pe Bucureşti la Camera Deputaţilor, Florin Roman a răspuns: ”Nu am votat deocamdată o listă”. 

 

Fostul premier Florin Cîţu ar putea deschide lista PNL pentru Senat la Galaţi. Totuşi, Cîţu şi-ar dori o candidatură în Bucureşti, dar sunt puţine locuri eligibile, susţin surse politice pentru News.ro. Ligia Deca, ministrul Educaţiei, va candida la Vâlcea, în timp ce Diana Păun, consilier prezidenţial pe probleme de Sănătate, va deschide lista pentru Senat la Caraş-Severin. Andrei Baciu, fost preşedinte al Casei de Asigurări de Sănătate, ar putea candida pe lista PNL Bucureşti la Camera Deputaţilor. Baciu este pus sub urmărire penală în dosarul vaccinurilor anti-Covid.

 

Nicolae Ciucă, despre situaţia lui Nelu Tătaru, cercetat pentru mită: Este un caz care pune în evidenţă faptul că instituţiile statului îşi fac treaba. Toţi cei care greşesc să răspundă în faţa legii

Ciucă, despre faptul că a stat în muilţime la slujba de la Iaşi: De regulă, când merg la slujbă să ştiţi că stau unde mă simt cel mai bine / De ce nu s-a intersectat cu Marcel Ciolacu