Poli Iași-Unirea Slobozia și Rapid-Farul, ultimele meciuri din etapa a 13-a

Poli Iași-Unirea Slobozia se joacă luni de la 18.30.

Cele două echipe se vor întâlni pentru întâia oară în principala competiţie internă. Tot un duel în premieră în SuperLigă va fi şi cel de la nivelul băncilor tehnice, cel dintre Emil Săndoi şi Adrian Mihalcea, notează Liga Profesionistă de Fotbal.

Trei succese, o remiză şi două înfrângeri este palmaresul înregistrat de ieşeni în acest sezon din postura de gazde. De partea cealaltă, ialomiţenii au scos şapte puncte din cele şase deplasări, victorii cu Farul şi Sepsi OSK, egal cu FC Hermannstadt.

Tot luni, dar de la ora 21.00, este programată partida Rapid-Farul.

Conform LPF, giuleştenii sunt fără victorie pe teren propriu în acest sezon, în dreptul lor fiind consemnate patru remize şi o înfrângere. De partea cealaltă, dobrogenii nu au mai câştigat în campionat din postura de vizitatori din 12 aprilie 2024, Universitatea Craiova – Farul 1-2. Au urmat în deplasare trei rezultate de egalitate şi patru partide pierdute.

În ceea ce privește banca tehnică, Marius Şumudică vs. Gheorghe Hagi în campionat: 9 jocuri – 4 victorii Şumudică – două remize – 3 victorii Hagi.

Sursa: www.stiripesurse.ro

Melioidoza lovește Hong Kong: Cum a provocat moartea a 11 maimuțe

A murit Eugen Niculescu, fost arbitru și președinte al Comisiei de Competiții din cadrul FRV