Poliţia Capitalei – Un bărbat a căzut pe calea de rulare a metroului, în staţia Unirii. El a fost dus la spital

Un bărbat a căzut, duminică, pe calea de rulare a metroului, în staţia Unirii. La faţa locului au intervenit echipaje medicale şi ale Poliţiei, bărbatul fiind ridicat şi dus la spital pentru a primi îngrijiri medicale. Poliţiştii anunţă că fac verificări pentru a stabili împrejurările în care a avut loc incidentul.

„Astăzi, 25 august 2024, în jurul orei 11:45, poliţiştii Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti – Brigada de Poliţie pentru Transportul Public – Serviciul de Politie Metrou, au fost sesizaţi, prin sistem 112, cu  privire la faptul că, o persoană s-ar afla pe calea de rulare a trenului, într-o staţie de metrou din Sectorul 3. La faţa locului s-au deplasat cu operativitate poliţiştii Serviciului Metrou, fiind identificată persoana în cauză, un bărbat, în vârstă de 31 de ani”, informează Poliţia Capitalei.

Incidentul a avut loc la staţia Piaţa Unirii, în urma acestuia circulaţia pe magistrala 2 fiind afectată.
Bărbatul a primit primele îngrijiri medicale la locul incidentului, el fiind preluat de un echipaj medical şi dus la un spital pentru investigaţii suplimentare.

Brigada de Poliţie pentru Transportul Public – Serviciul de Politie Metrou face verificări în vederea stabilirii situaţiei de fapt şi a împrejurărilor în care a avut loc evenimentul.

Un studiu preclinic sugerează potenţialul unei alternative naturale în cazul tratamentului pentru cancerul de sân

UPDATE – Copil de 11 ani, înecat în mare, la Constanţa / Precizările IPJ Constanţa