Poliția efectuează 43 de percheziții în Târgul Vitan pentru vânzarea de produse contrafăcute

”Astăzi, 20 octombrie 2024, poliţiştii Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti – Serviciul de Investigare a Criminalităţii Economice – Sector 4 pun în aplicare 43 de mandate de percheziţie domiciliară în municipiul Bucureşti, într-un dosar penal de punere în circulaţie a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare, prevăzută de articolul 102 alin. (1) lit. b) din Legea 84/1998. Persoanele vizate vor fi conduse la audieri, în baza mandatelor de aducere care vor fi puse în aplicare, în vederea dispunerii măsurilor legale ce se impun”, a transmis, duminică Poliţia Capitalei.

Cercetările sunt continuate de către poliţişti din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice – Sector 4, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 4, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de punere în circulaţie a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare.

Surse judiciare au precizat, pentru News.ro, că verificările au loc în Târgul Vitan.

LIVE TEXT – Prezidențiale și referendum în Republica Moldova: Prezența la vot la ora 12.00 (Comisia Electorală Centrală)

Ciolacu: Candidez la Preşedinţie pentru că iubesc România şi cred în potenţialul ţării noastre / În următorii cinci ani, putem fi a zecea economie a Uniunii Europene