Polițistul cercetat că făcea ‘afaceri’ cu lemne și ajuta hoții să fure produse petroliere a demisionat

 

„Inspectoratul de Poliţie Judeţean Vâlcea a fost informat cu privire la faptul că, faţă de un angajat al instituţiei, a fost pusă în mişcare acţiunea penală, fiind dispusă măsura controlului judiciar pe o perioadă de 60 de zile. În conformitate cu prevederile legale, cel în cauză a fost suspendat din activitate, începând cu data de 21 octombrie a.c., urmând ca, în funcţie de evoluţia anchetei, să fie dispuse celelalte măsuri prevăzute de lege. Astăzi, 22 octombrie a.c., persoana în cauză a depus raportul prin care solicită încetarea raporturilor de serviciu prin demisie. De asemenea, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Vâlcea se delimitează ferm de orice activitate care nu este în concordanţă cu legea”, au transmis reprezentanţii Poliţiei Vâlcea, citează Agerpres.

Agentul de Poliţie demisionar se află sub control judiciar după ce, luni, ofiţerii anticorupţie au efectuat cinci percheziţii la sediul unor firme şi la Ocolul Silvic Bălceşti, în cadrul dosarului penal în care este acuzat, printre altele, că ar fi întocmit acte false pentru tăieri ilegale de lemne şi ar fi ajutat hoţii să fure produse petroliere.

Legea privind asigurarea obligatorie a locuinţelor ar trebui modificată cu obligaţie de plată a PAD-ului odată cu taxele locale(primar)

Prof. Dr. Andrea Maier la Longevity Expo Forum Fest: Longevitatea extremă este posibilă datorită științei