Portarul clubului suedez Landskrona s-a bătut în tribune cu fanii echipei sale

Helsingborg s-a impus cu 1-0 în meciul de marți din Superettan, care a fost întrerupt temporar din cauza fumigenelor aruncate între diferitele grupuri de suporteri.

După meci, portarul palestinian de origine suedeză al echipei Landskrona, Kaddoura, a sărit peste panourile publicitare și a încercat să urce în tribune, gesticulând și strigând la fanii clubului.

„Înțeleg că sunt dezamăgiți după ce am pierdut un derby. Și noi suntem foarte dezamăgiți. Dar s-a întâmplat ceva despre care nu vreau să vorbesc. Vreau să discut asta cu clubul”, a declarat Kaddoura pentru presa suedeză, citat de Reuters.

„S-a întâmplat ceva care m-a făcut să mă pierd puțin, din păcate. Bineînțeles că regret acum, dar acolo și atunci m-am aprins. Nu vreau să mai spun nimic. Nu este acceptabil, dar dacă ți-aș fi spus ce a fost, ai fi înțeles puțin. Nu vreau să spun mai mult de atât”, mai spune el.

Singurul gol al meciului a fost marcat de Wilhelm Loeper, mingea părând să lovească brațul atacantului înainte de a trece linia porții.

Întrebat din ce parte a corpului său a ricoșat mingea, Loeper a glumit spunând: „Mâna lui Dumnezeu”.

Guvernul intervine după ce valoarea voucherelor Rabla a scăzut: Se iau măsuri speciale pentru mașini electrice

Vicepreşedinţii Verzilor germani, aflaţi într-o ”criză profundă”, Ricarda Lang şi Omid Nouripour demisionează în urma unei serii de înfrângeri electorale