„Povestea de dragoste” dintre familia Maldini şi naţionala Italiei continuă: Daniel, fiul legendarului Paolo şi nepotul lui Cesare, a debutat pentru Squadra Azzurra

În minutul 74, Daniel Maldini, fiul fostului fundaş al AC Milan Paolo Maldini, l-a înlocuit pe Giacomo Raspadori în meciul Italiei cu Israel, scor 4-1, din Liga Naţiunilor. A fost pentru prima dată când trei generaţii din aceeaşi familie au jucat pentru echipa naţională a Italiei.

Paolo Maldini (56 de ani) a avut 126 de selecţii, în timp ce bunicul lui Daniel, Cesare Maldini, a jucat ultimul său meci pentru Italia acum 61 de ani. Cesare Maldini a murit în 2016.

Tatăl Paolo a asistat la meciul din Liga Naţiunilor de la Udine şi şi-a văzut fiul intrând pe teren. „Mă bucur că părinţii mei au venit aici, vom vorbi despre asta când ajung acasă”, a declarat după meci Daniel Maldini, 23 de ani, atacantul echipei Monza.

„Sunt foarte fericit că am jucat şi că meciul a decurs bine (…). Sper să aduc un pic de calitate, chiar dacă există deja, încerc să ajut cât pot de mult”, a mai spus jucătorul.

 

Coreea de Nord a aruncat în aer tronsoane de drum care o leagă cu Coreea de Sud, anunţă Statul Major Interarme sud-coreean. Armata sud-coreeană a efectuat ”tiruri de răspuns” la sud de linia de demarcaţie militară

Toalete închise pe A1, inclusiv la PTF Nădlac II, din cauza unei licitaţii contestate