Prahova: Două case, distruse de un incendiu provocat de un foc aprins în aer liber; o femeie a ajuns la spital

Două case din comuna prahoveană Ariceştii Rahtivani, sat Târgşoru Nou, au fost distruse de un incendiu izbucnit, în noaptea de luni spre marţi, din cauza unui foc în aer liber care nu a fost stins complet, informează Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU).

Potrivit sursei citate, la momentul sosirii echipajelor de pompieri, incendiul se manifesta la nivelul a două case, cu posibilitatea de propagare la o a treia, suprafaţa afectată până în acel moment fiind de circa 300 mp.

În urma intervenţiei pompierilor, cel de-al treilea imobil a fost salvat.

Evenimentul a fost soldat cu o victimă, o femeie în vârstă de 78 de ani, care prezenta arsuri pe aproximativ 10% din suprafaţa corporală, fiind transportată la spital de către o ambulanţă SAJ Prahova venită în sprijin.

„La finalul intervenţiei, pompierii au stabilit drept cauză probabilă de incendiu focul deschis în spaţii deschise (foc în aer liber, cu privire la care nu s-au luat măsuri de asigurare a stingerii complete)”, precizează ISU Prahova. AGERPRES/(AS – autor: Anamaria Constantin, editor: Georgiana Tănăsescu, editor online: Anda Badea)

Sursa: www.agerpres.ro

Gorj: Gemeni de 15 ani, căutaţi de poliţişti după ce nu au venit acasă de la liceu

Bucharest Gaming Week are loc între 5 şi 13 octombrie. Cei mai populari streameri din România vin la Palatul Parlamentului