Prahova: Şoferul care a lovit două maşini parcate şi trei pietoni, la Bucov, după care a fugit de la locul accidentului, prins

Şoferul care, marţi seară, a provocat un accident rutier, lovind două autoturisme parcate şi trei pietoni, în comuna Bucov din apropiere de Ploieşti, după care a fugit de la locul accidentului, a fost prins, anunţă oficialii Poliţiei Prahova. Miercuri dimineaţă, el se află la audieri, la sediul Poliţiei.

Poliţiştii prahoveni l-au prins, miercuri, pe şoferul care, marţi seară, a provocat un accident rutier în localitatea Bucov, situată în apropiere de Ploieşti. 

 
Bărbatul în vârstă de 33 de ani a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, pe strada Nicolae Iorga din comuna Bucov, iar maşina sa a lovit două autoturisme parcate, după care a acroşat trei tinere, cu vârste de 18 şi 19 ani, pietoni. Cele trei femei au fost duse la spital, ele suferind diverse traumatisme.

 
Imediat după accident, şoferul a fugit. El a fost identificat la scurt timp de la producerea evenimentului, fiind depistat miercuri.
 
La ora transmiterii acestei ştiri bărbatul se află la Poliţie.

Circulaţie îngreunată pe centura ocolitoare a Braşovului, în urma unui accident. O femeie a fost lovită mortal, pe o trecere pentru pietoni

Panama: Trei fotbalişti, arestaţi sub suspiciunea de trucare a meciurilor