Premier League: Înfrângeri pentru Manchester United şi Tottenham

Echipa engleză Manchester United a pierdut duminică, în deplasare, scor 1-2, cu formaţia londoneză West Ham United, în etapa a 9-a din Premier League. Şi Tottenham a cedat în faţa lui Crystal Palace.

După o primă repriză disputată, dar fără goluri, meciul de pe London Stadium a fost decis în ultima lui parte. Crysencio Summerville a marcat în minutul 74 primul gol al întâlnirii, aducând pe West Ham în avantaj. Elevii lui ten Hag au replicat prin golul lui Casemiro, din minutul 81, dar după doar şase minute Matthijs de Ligt (Manchester United) a comis un fault asupra lui Danny Ings, în propria suprafaţă de pedeapsă, şi arbitrul David Coote a acordat penalti pentru gazde. Jarrod Bowen a transformat în minutul 90+2 şi ultimele 12 minute suplimentare au fost dominate de United, care a căutat golul egalizator, însă Bruno Fernandes şi Zirkzee nu au putut marca şi United bifează a patra înfrângere în campionat. West Ham s-a impus cu 2-1 şi ocupă locul 13, cu 11 puncte. Pe 14, cu acelaşi număr de puncte, Manchester United este un loc mai jos, pe 14.

La Tottenham, care a fost învinsă de Crystal Palace la limită, antrenorul Ange Postecoglou nu l-a utilizat pe Radu Drăguşin. Londonezii au 13 puncte şi sunt pe locul 8.

Rezultate înregistrate duminică, în etapa a 9-a din Premier League:

Chelsea – Newcastle 2-1 (N. Jackson 18, C. Palmer 47 / Isak 32);

Crystal Palace – Tottenham 1-0 (Mateta 31);

West Ham United – Manchester United 2-1 (Summerville 74, Bowen 90+2 penalti / Casemiro 81).

 

Podcasturile, apariţii obligatorii pentru Trump şi Harris

UPDATE / VIDEO Un nou atac fulger lansat de Israel: sunt cel puțin 45 de morți