Premier League: Victorii pentru Arsenal şi Manchester City

Echipa engleză Arsenal Londra a învins sâmbătă, pe teren propriu, scor 3-1, formaţia Southampton, în etapa a 7-a din Premier League. În aceeaşi etapă, Manchester City s-a impus cu 3-2 în faţa celor de la Fulham.

După o primă repriză fără gol, Arsenal s-a văzut condusă pe Emirates, după golul reuşit de oaspeţi, prin Cameron Archer, în minutul 55. Reacţia echipei lui Arteta a fost însă rapidă. Kai Havertz a egalat trei minute mai târziu, Gabriel Martinelli a adus gazdele în avantaj, iar Bukayo Saka a stabilit scorul final, 3-1 pentru Arsenal.

La Manchester, pe Etihad Stadium, tot oaspeţii au înscris primii, prin Andreas Pereira. Mateo Kovacic a egalat şi apoi i-a adus pe „cetăţeni” în avantaj, iar Jeremy Doku a marcat al treilea gol al gazdelor. S-a terminat 3-2 pentru elevii lui Guardiola, iar situaţia din clasamentul Premier League este următoarea: Liverpool conduce, cu 18 puncte, Manchester City şi Arsenal au câte 17 puncte şi ocupă celelalte două poziţii ale podiumului.

Rezultate înregistrate sâmbătă, în etapa a 7-a din Premier League:

Crystal Palace – FC Liverpool 0-1 (D. Jota 9);

Arsenal Londra – Southampton 3-1 (Havertz 58, Martinelli 68, B. Saka 88 / Archer 55);

Brentford – Wolverhampton 5-3 (N. Collins 2, Mbeumo 20 penalti, Norgaard 28, Pinnock 45+2, F. Carvalho 90 / M. Cunha 4, Strand Larsen 26, Ait-Nouri 90+3);

Leicester City – Bournemouth 1-0 (Buonanotte 16);

Manchester City – Fulham 3-2 (Kovacic 32, 47. Doku 82 / A. Pereira 26, Muniz 88);

West Ham – Ipswich Town 4-1 (M. Antonio 1, Kudus 43, Bowen 49, Paqueta 69 / Delap 6).

 

Lasconi: Este o reacţie la cald, dar interdicţia de a candida dată Dianei Şoşoacă pare la prima vedere un vis împlinit pentru Marcel Ciolacu / Este incredibil cum acelaşi om poate să fie europarlamentar, dar nu are dreptul de a candida la el în ţară

Diana Șoșoacă, prima reacție după respingerea candidaturii: ‘Evreii au acționat împotriva României’