Premiile Pizza 2024: Una dintre cele mai bine vândute pizza din lume a fost creată de ChatGPT

<div class=""

 

O pizzerie din New York câștigă premiile 50 Top Pizza 2024. Una Pizza Napoletana învinge concurența din Italia și din întreaga lume. Una Pizza Napoletana, care a fost deschisă în martie 2022 de Anthony Mangieri, a învins concurența din întreaga lume, inclusiv pizzerii din Italia, potrivit CNN.

Potrivit juriului, Mangieri oferă în restaurantul său doar cele mai pure topping-uri tradiționale. „O margherita, marinara, cosacca și o pizza zilnică cu ingrediente proaspete de pe piață”, potrivit portalului premiilor. CNN subliniază că Mangieri folosește aluat cu maia naturală și ingrediente de înaltă calitate, cum ar fi roșiile San Marzano și mozzarella de bivoliță.

Mangieri, care a crescut în New Jersey, a dezvoltat o pasiune pentru pizza la o vârstă fragedă și și-a pus mâinile pe aluat. „Ceea ce face o pizza cu adevărat bună este mai întâi aluatul”, a declarat el pentru CNN.

De asemenea, New York-ul se poate bucura de încă trei locuri pe listă. Potrivit CNN, țări precum Coreea de Sud, Bolivia și India au intrat, de asemenea, pe listă, ceea ce arată recunoașterea globală a premiului.

 

Topul premiilor 50 Top Pizza 2024

 

Una Pizza Napoletana (New York, SUA)

(egalitate) Diego Vitagliano Pizzeria (Napoli, Italia)

(egalitate) I Masanielli – Francesco Martucci (Caserta, Italia)

The Pizza Bar on 38th (Tokyo, Japonia)

Confine (Milano, Italia)

Napoli on the Road (Londra, Anglia)

Tony’s Pizza Napoletana (San Francisco, SUA)

I Tigli (San Bonifacio, Italia)

Sartoria Panatieri (Barcelona, Spania)

50 Kalò (Napoli, Italia)

 

Cea mai vândută pizza a fost creată cu ajutorul inteligenței artificiale

Bucătarul de la filiala Dodo Pizza din Dubai, Spartak Arutyunyan, a folosit chatbotul AI ChatGPT pentru a crea o pizza specială. „I-am cerut lui ChatGPT să creeze cea mai bună pizza pentru Dubai”, a spus Arutyunyan, potrivit BBC.

Pizza dezvoltată de AI a inclus ingrediente precum pui arab shawarma, brânză paneer indiană la grătar, condiment za’atar și sos tahini. „Ca bucătar, nu aș amesteca niciodată aceste ingrediente pe o pizza, dar amestecul de arome a fost surprinzător de bun. A devenit un mare succes”, a declarat Arutyunyan pentru BBC.

Cu toate acestea, alte sugestii creative de la ChatGPT, cum ar fi o pizza cu afine și cereale pentru micul dejun, nu au ajuns în meniu.

CCR ia în discuţie sesizarea preşedintelui Iohannis în cazul Legii privind executorii judecătoreşti

India poate atinge o creştere economică durabilă de până la 8% în următorii ani, spune şeful băncii centrale