Preşedinte USR: Consiliile judeţene dorim să le desfiinţăm, pentru că nu sunt altceva decât instrumente ale Guvernului care să împartă bani primarilor pe fruntea cărora scrie PSD sau PNL

Preşedintele USR, Elena Lasconi, a declarat că îşi doreşte desfiinţarea consiliilor judeţene pentru că acestea sunt ”instrumente ale Guvernului care să împartă bani primarilor pe fruntea cărora scrie PSD sau PNL”.

”Consiliile judeţene dorim să le desfiinţăm pentru că nu sunt altceva decât instrumente ale guvernului care să împartă bani primarilor pe fruntea cărora scrie PSD sau PNL”, a declarat Elena Lasconi, la emisiunea Insider politic de la Prima TV, de sâmbătă.

Ea a adăugat că are un program de guvernare şi îşi doreşte ca premierul propus de ea, în cazul în care va ajunge la Cotroceni, să respecte acest program.

”Eu am un program şi aş vrea ca prim-ministru să-mi garanteze că va îl va duce la bun sfârşit. Anul viitor va fi un an foarte greu şi dacă-i mai sufocăm pe români cu taxe, cum s-a întâmplat până acum, nu va fi bine deloc. Şi asta îmi doresc. În primul rând să tăiem taxele celor care aduc prosperitate în ţara asta. Şi cei care aduc prosperitate sunt oamenii care muncesc, sunt mici întreprinzători. Ei aduc prosperitate. Şi mie mi se pare că politicienii practic îi urăsc pe aceşti oameni, de asta i-au împovărat cu multe, multe taxe”, a mai spus Lasconi.

PSD are 24 preşedinţi de consilii judeţene, PNL are 11, UDMR are 4, iar Alianţa electorală PSD-PNL are 2, în urma  alegerilor locale din 9 iunie. 

 

Elena Lasconi, întrebată pe cine ar numi şef la SRI: O să spun după turul doi. E foarte important ca cel care va fi şeful serviciilor să nu fi făcut politică – VIDEO

Elena Lasconi: Klaus Iohannis trebuie să se detaşeze de PNL dacă mai doreşte ca PNL-ul să rămână în istoria recentă / Primul lucru pe care îl voi face voi arăta românilor câţi bani a cheltuit Klaus Iohannis în călătoriile lui de lux