Preşedintele Klaus Iohannis a numit-o pe Daniela Ştefania Juncu în Consiliul director al Fondului Român de Dezvoltare Socială

Preşedintele Klaus Iohannis a semnat, vineri, decretul de numire a Danielei Ştefania Juncu în Consiliul director al Fondului Român de Dezvoltare Socială, în calitate de membru, pentru un mandat de 4 ani şi eliberarea din funcţie a Alexandrei-Elena Băicoianu.

Preşedintele Klaus Iohannis a semnat decretul privind eliberarea doamnei Alexandra-Elena Băicoianu din funcţia de membru în Consiliul director al Fondului Român de Dezvoltare Sociale.

Şeful statului a semnat şi decretul pentru numirea doamnei Daniela Ştefania Juncu în Consiliul director al Fondului Român de Dezvoltare Socială, în calitate de membru, pentru un mandat de 4 ani.

Fondul Român de Dezvoltare Socială (FRDS) este un organism de interes public înfiinţat de Guvernul României prin Legea nr. 129/1998 care a administrat scheme de grant şi programe cu finanţare internaţională nerambursabilă adresate grupurilor dezavantajate şi comunităţilor sărace şi izolate, şi a participat la implementarea efectivă a unor proiecte de interes naţional, sectorial şi local.

Persoanele cu dizabilităţi vizuale susţine că, după recalculare, deciziile de pensie pe care le primesc au valori cu 60% – 80% mai mici decât pensiile aflate în plată. Nevăzătorii anunţă proteste în a doua jumătate a lunii septembrie

Cinci lucruri de reţinut de la Convenţia democrată