Preşedintele PNL Nicolae Ciucă a revenit în localităţile afectate de inundaţii, în Galaţi, de data aceasta separat de premierul Marcel Ciolacu

Preşedintele PNL Nicolae Ciucă a revenit sâmbătă, în localităţile afectate de inundaţii, în Galaţi. Dacă după inundaţii liderul PNL şi preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, au mers împreună la sinistraţi, acum cei doi au mers separat în localităţile afectate.

Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a mers sâmbătă la Galaţi, în zonele afectate de inundaţiile din Galaţi. ”Solidari şi implicaţi atunci când semenii noştri au nevoie”, a scris liderul PNL în postarea insoţită de un clip video în care vorbeşte cu locuitorii din zonă.

El s-a declarat mândru de modul în care PNL, împreună cu voluntari şi ONG-uri, a sprijinit comunităţile din Suhurlui şi Costache Negri, afectate de inundaţii.

Sâmbătă, şi premierul Marcel Ciolacu a revenit, după depunerea candidaturii la alegerile prezidenţiale, în localităţile afectate de inundaţii, din judeţul Galaţi, el arătând că speră ca, în cel mai scurt timp, cele 4 poduri, 4 podeţe şi cei peste 20 km de drum, pentru care au fost alocate în regim de urgenţă 62 de milioane de lei să fie refăcute complet.

Tenis: Monica Niculescu şi Gabriela Ruse, calificate în finala probei de dublu la Hong Kong (WTA)

Handbal feminin: SCM Rm. Vâlcea – Dunajska, scor 28-26, în preliminariile European League