Prima reacție acidă din PNL, după lansarea lui Ciolacu. Gorghiu: ‘Este cu de toate, dar nu există nicio frază despre justiție’

 

Liberala Alina Gorghiu care ocupă funcția de ministru al Justiției în Guvernul Ciolacu a ironizat programul candidatului PSD la alegerile prezidențiale. Este cu de toate, dar frapează pentru că nu există nicio frază despre statul de drept, despre anticorupție, despre justiție, spune Gorghiu.

Mesajul a fost transmis duminică, pe Facebook, la puțin timp după ce Marcel Ciolacu și-a prezentat programul în cadrul unui eveniment PSD.

„Astăzi, a fost prezentat programul prezidențial al candidatului PSD. Este cu de toate, de la reindustrializare la educație, de la sănătate la demografie, de la apărare la sport și tot așa. Știți ce frapează însă? Că nu există nicio frază despre statul de drept, despre anticorupție, despre justiție, despre recuperarea banilor de la infractori, despre pedepsirea abuzurilor, despre siguranță, despre victimele violenței de orice fel… despre cum justiția dreaptă și eficientă este premisa funcționării oricărui stat, a oricărui sector de activitate, public sau privat”, a transmis ministrul liberal al Justiției, potrivit Mediafax.

Alina Gorghiu s-a declarat „curioasă” în ceea ce privește opinia PSD despre justiție

„Chiar aș fi fost curioasă să aud opinia PSD despre justiția următorilor 4-5 ani. Sunt convinsă că e bine să știe toți românii înainte de alegeri…că după… Cu cine, cu ce, cum și mai ales pentru cine? Am citit programul PSD și am verificat cuvintele importante pentru un Președinte al României: Justiție: 0, Stat de drept: 0, Anticorupție: 0, Violență: 0”, a precizat Gorghiu.

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, și-a lansat duminică Proiectul de țară. Documentul reprezintă manifestul electoral al candidatului PSD la alegerile prezidențiale.

Forţele ruse iau cu asalt oraşul Selidove din estul Ucrainei, potrivit bloggerilor pro-ruşi

Numărul morţilor în urma accidentului produs sâmbătă seară în Brăila a crescut la trei: O mamă și fetița ei de trei ani au murit pe loc