Primăria Vaslui a distribuit ajutoarele colectate pentru persoanele afectate de inundaţii din comuna Griviţa

Primăria municipiului Vaslui a distribuit, vineri, ajutoare pentru persoanele grav afectate de inundaţiile din perioada 13 – 15 septembrie, din comuna Griviţa, strânse în urma unei colecte care s-a desfăşurat timp de o săptămână.

Primarul ales al municipiului Vaslui, Lucian Branişte, a precizat că vasluienii au donat produse alimentare neperisabile, articole vestimentare şi produse de igienă, care au fost strânse la punctul de colectare amenajat în cadrul bazarului.

„Am avut un palet apă plată, un palet de produse alimentare neperisabile, făină, zahăr, ulei şi anumite conserve. De asemenea, s-au strâns aproximativ 80 de kilograme de haine care au fost curăţate şi igienizate şi un palet de produse de igienă corporală, scutece pentru copii. Am dorit ca pe lângă alte instituţii care s-au mobilizat, să venim şi noi în sprijinul persoanelor afectate, aşa cum este normal în astfel de situaţii. În urma anunţului dat de primărie prin Direcţia de Asistenţă Socială, la punctul de colectare organizat la bazar timp de o săptămână s-au strâns aceste produse. Le mulţumim cetăţenilor pentru sprijin şi empatie”, a declarat, pentru AGERPRES, primarul ales Lucian Branişte.

La nivelul judeţului Vaslui, potrivit raportărilor făcute de autorităţile locale, în urma inundaţiilor de la mijlocul lunii septembrie, au fost afectate peste 400 de locuinţe. AGERPRES /(AS – autor: Loredana Ciobanu, editor: Marius Frăţilă, editor online: Ady Ivaşcu)

Sursa: www.agerpres.ro

Sibiu: Primăria a emis primele certificate de căsătorie digitale

Fotbal: Barcelona nu va avea fani la meciul cu Steaua Roşie de la Belgrad