Procesul secolului la Hollywood – Boala necruțătoare de care suferă Harvey Weinstein

Weinstein este în prezent supus unui tratament pentru leucemie mieloidă cronică, un tip de cancer al măduvei osoase, în timp ce se află în închisoare la Rikers Island din New York pentru a fi judecat pentru acuzații de viol, potrivit raportului NBC.

Craig Rothfeld, reprezentantul legal al lui Weinstein în domeniul sănătății, a refuzat să comenteze când a fost întrebat de Reuters cu privire la starea sa de sănătate, invocând respectul pentru intimitatea lui Weinstein.

Weinstein, în vârstă de 72 de ani, a fost asaltat de probleme de sănătate, au declarat anterior avocații săi. În septembrie, el a fost transportat de urgență la spital din închisoarea Rikers Island pentru a fi supus unei operații pe cord.

Weinstein, care a negat că ar fi avut relații sexuale fără consimțământ cu cineva, a fost găsit vinovat de acuzații de viol în februarie 2020 într-un caz care a dat un impuls mișcării MeToo. Curtea de Apel din New York a anulat condamnarea în aprilie, considerând că Weinstein nu a avut parte de un proces echitabil.

Acesta se află în închisoare în așteptarea unui nou proces.

Weinstein se confruntă în continuare cu alte două capete de acuzare dintr-o punere sub acuzare anterioară în care a pledat nevinovat, inclusiv o altă acuzație de act sexual criminal de gradul întâi și o acuzație de viol de gradul trei. În septembrie, el a pledat nevinovat la o acuzație suplimentară de agresiune sexuală.

Fotbal: Valencia, învinsă pe teren propriu în campionatul Spaniei

FOTO Două trenuri s-au ciocnit în Marea Britanie. O persoană a murit și 15 au fost rănite