Proiect privind acordarea titlului de ”Cetăţean de onoare al judeţului Buzău” preşedintelui Consiliului Judeţean, iniţiat de unul dintre vicepreşedinţi, retras de şeful CJ

Preşedintele Consiliului Judeţean Buzău, Petre Emanoil Neagu, a retras de pe ordinea de zi a ultimei şedinţe a deliberativului pe care l-a condus în ultimii 10 ani un proiect de hotărâre iniţiat de vicepreşedintele Adrian Petre, care propunea acordarea lui Neagu a titlului de ”Cetăţean de onoare al judeţului Buzău”.

Unul dintre proiectele aflate pe ordinea de zi a ultimei şedinţe a CJ Buzău, proiect iniţiat de vicepreşedintele Adrian Petre, propunea aleşilor să voteze acordarea titlului de ”Cetăţean de onoare al judeţului Buzău” preşedintelui în funcţie, Petre Emanoil Neagu. 

 
Înainte de a citi ordinea de zi, Neagu a anunţat că a retras de la vot proiectul iniţiat de colegul său, spunând că nu este de părere că merită acum un astfel de titlu.

 
”Retrag de pe ordinea de zi proiectul iniţiat de domnul vicepreşedinte Petre pentru că, deşi un astfel de titlu mă onorează, nu cred că este cazul să îl primesc acum. Eu îmi voi continua activitatea politică dacă cetăţenii vor decide asta, dar cred că un astfel de titlu, care este cu adevărat o onoare, trebuie acordat atunci când trebuie să încununeze o adevărată activitate, or eu nu consider că acest timp a venit şi cred că pot şi mai am multe de făcut pentru a putea să merit un astfel de titlu. Dacă cineva va considera vreodată că eu voi merita acest titlu vom vedea, însă, acum, eu retrag acest proiect de pe ordinea de zi”, a spus Petre Emanoil Neagu.
 
Petre Emanoil Neagu a fost ales pentru prima dată membru în Consiliul Judeţean Buzău în mandatul 1992-1996, iar din anul 2004 şi până în prezent a ocupat funcţia de vicepreşedinte şi ulterior preşedinte al CJ Buzău. În acest an Petre Emanoil Neagu nu a mai candidat pentru un nou mandat, însă se află pe locul 2 al listei PSD pentru Camera Deputaţilor.

AUR a depus lista candidaţilor pe Bucureşti la alegerile parlamentare: George Simion, cap de listă la Camera Deputaţilor, urmat de George Becali, Lidia Vadim Tudor, pe locul 4

Calitatea ”colesterolului bun”, legată de primul semn al bolii Alzheimer la femei