PSD Bucureşti a depus listele de candidaţi pentru alegerile parlamentare

Organizaţia PSD Bucureşti a depus, miercuri, listele de candidaţi pentru alegerile pentru Senat şi Camera Deputaţilor din acest an.

„Cu siguranţă, toate proiectele pe care le vor propune colegii noştri spre adoptare le vor dezbate şi ne dorim ca acestea să devină legi, vor fi cele care le sunt necesare românilor, dar preocuparea noastră esenţială a fost întotdeauna să contribuim ca bucureştenii să o ducă puţin mai bine de la un an la altul. Autoritatea locală are nevoie de sprijin guvernamental şi de sprijin parlamentar. Legislaţia, aşa cum ştiţi, este de multe ori în urma evoluţiei solicitărilor absolut legitime ale cetăţenilor şi de aceea trebuie să fim permanent în legătură cu bucureştenii, tocmai pentru a adapta legislaţia la necesităţile unui oraş în plină dezvoltate, o capitală europeană care a fost construită pentru maximum un milion de cetăţeni, iar acum, împreună cu zona limitrofă, suntem aproape 4 milioane de suflete”, a declarat preşedintele PSD Bucureşti, Gabriela Firea.

Lista PSD Bucureşti pentru alegerile de la Senat este deschisă de Adrian Streinu-Cercel, iar cea de la Camera Deputaţilor de Mihai Ghigiu. AGERPRES/(A – autor: Dana Piciu, editor: Florin Marin, editor online: Ady Ivaşcu)

Sursa: www.agerpres.ro

VIDEO Ciolacu, despre iniţiativa lui Nicuşor Dan: Sunt de acord cu exerciţiul democratic al organizării referendumului

Harghita: UDMR a depus listele pentru parlamentare; Kelemen Hunor candidează pentru al şaptelea mandat