Rafael Nadal a primit un tricou de la Kylian Mbappe, după meciul Realului cu Mallorca – VIDEO

Fan al echipei Real Madrid, Rafael Nadal a fost prezent, duminică seară, la meciul favoriţilor săi cu Real Mallorca. scor 1-1.

La finalul meciului, Nadal a mers la vestiare unde s-a întâlnit cu atacantul Kylian Mbappé.

Cei doi s-au îmbrăţişat iar apoi francezul a scos un tricoul din rucsacul său pe care i l-a dăruit tenismanului spaniol.

 

Câştigător a 22 de turnee de grand slam, Nadal a fost un mare susţinător al venirii lui Mbappe în capitala Spaniei.

Echipa spaniolă Real Madrid a încheiat la egalitate duminică seara, în deplasare, scor 1-1, cu formaţia Mallorca, în prima etapă din La Liga.

Madrilenii au fost cei care au deschis scorul la Palma de Mallorca, prin Rodrygo, în minutul 13. Real, cu Kylian Mbappe titular, a fost periculoasă în continuare, însă nu a mai înscris, iar gazdele au reuşit egalarea prin Vedat Muriqi, în minutul 52, acesta fiind lăsat nemarcat de către Mbappe, la un corner al lui Rodriguez.

Aripile armate ale Hamasului şi Jihadului Islamic, Brigăzile armate Ezzedin al-Qassam şi Brigăzile al-Qods, revendică un atac sinucigaş duminică la Tel Aviv şi ameninţă cu alte atentate în Israel

Bacalaureat 2024 – Rată de participare de 84,7% la proba de Limba română a sesiunii din august a examenului de Bacalaureat. 25 de candidaţi au fost eliminaţi pentru fraudă sau tentativă de fraudă