Rapperul Wiz Khalifa, trimis în judecată de DIICOT, după ce a fumat o ţigară cu cannabis pe scena festivalului Beach Please de la Costineşti

Rapperul Wiz Khalifa a fost trimis în judecată de procurorii DIICOT, după ce a fumat o ţigară cu cannabis pe scena festivalului Beach Please de la Costineşti. De asemenea, asupra lui au fost găsite 18 grame de cananis şi o ţigaretă care conţinea cannabis.

Reprezentanţii DIICOT au anunţat, luni, că procurorii au dispus trimiterea în judecată, în libertate, a unui bărbat de 37 de ani, cetăţean american, pentru săvârşirea infracţiunii de deţinere de droguri de risc, fără drept, în vederea consumului propriu. 

 
”Din materialul probator administrat a rezultat că, la data 13.07.2024, în jurul orei 23:55,  în timp ce se afla în incinta spaţiului de desfăşurare a festivalului de muzică din Costineşti a deţinut, în vederea consumului propriu, fără drept, cantitatea de 18,53 grame cannabis şi o ţigaretă care conţinea cannabis”, au precizat procurorii. 

 
Dosarul a fost înaintat spre soluţionare Tribunalului Constanţa.
 
Rapperul Wiz Khalifa a fost cercetat în stare de libertate pentru deţinere de droguri de risc, după ce a fumat o ţigară cu cannabis pe scena festivalului Beach Please de la Costineşti.

Cluj: Institutul de Transplant Renal lansează un apel către populaţie pentru donarea de organe

Asiguratorii din cadrul Uniunii Naţionale a Societăţilor de Asigurare şi Reasigurare din România au plătit despăgubiri de 11 milioane euro în ultimii 3 ani, în baza asigurărilor de răspunderi pentru companii