Rareş Bogdan: Atât cei din jurul PSD, din jurul domnului Geoană, poate şi din jurul doamnei Lasconi, au încercat să pară că există o fisură în cadrul PNL. Nu există această fisură, PNL este în spatele preşedintelui Ciucă

Prim-vicepreşedintele PNL Rareş Bogdan a declarat, joi, că atât cei din jurul PSD, din jurul domnului Geoană, poate şi din jurul doamnei Lasconi, au încercat să pară că există o fisură în cadrul PNL, prin zvonurile că preşeidntele Nicolae Ciucă se va retrage din cursa pentru preşedinţie, el arătând că nu există această fisură şi PNL este în spatele preşedintelui Ciucă.

Prim-vicepreşedintele PNL a declarat la TVR Info că zvonurile din ultima perioadă privind retragerea lui Nicolae Ciucă din cursa pentru prezidenţiale ”sunt încercări de influenţare a activului de partid, a militanţilor, ca să îşi piardă încrederea, să creeze un pic de haos”. ”Atât cei din jurul preşedintelui PSD, din jurul domnului Geoană, poate şi din jurul doamnei Lasconi (..) au încercat să pară că există o fisură în PNL. Nu există această fisură, PNL este în spatele preşedintelui Ciucă”, a precizat Rareş Bogdan.

El a menţionat că PNL a avut 2,4 milioane de voturi la alegerile locale iar în momentul acesta, pentru a ajunge în turul doi au nevoie de 1,7 sau 1,8 milioane de voturi, nici măcar voturile de la locale pe listele de CJ, unde au avut 28%.

”Nu am emoţie că activul nostru, militanţii noştri, primarii, preşedinţii de CJ, nu îşi vor face treaba”, a explicat prim-vicepreşedintele PNL.

”Totul este să venim cu o proiecţie iar duminică Nicolae Ciucă va veni cu această proiecţie, acest program proiect pentru România”, a mai spus el.

Superliga: Răzvan Onea va fi jucătorul Rapidului până în 2027

Navă sub pavilion tanzanian, cu 18 persoane la bord, blocată pe Dunărea maritimă / Armatorul nu a răspuns solicitărilor echipajului în legătură cu plata salariilor şi aprovizionarea cu alimente / Personalul, ajutat de autorităţile din Constanţa