Rareş Bogdan, despre blocajul din Guvern pe modificările la legea pensiilor: Nimeni nu face concurenţă şi nu-şi permite să joace politic chestiunile legate de pensii. E o chestiune birocratică, se va rezolva

Prim-vicepreşedintele PNL, Rareş Bogdan, a declarat miercuri despre blocajul din Guvern pe modificările la legea pensiilor că nimeni nu face concurenţă şi nu-şi permite să joace politic chestiunile legate de pensii şi că este o chestiune birocratică, care se va rezolva.

„Nimeni nu face concurenţă şi nu-şi permite să joace politic chestiunile legate de pensii. E o chestiune birocratică, se va rezolva”, a spus prim-vicepreşedintele PNL. Rareş Bogdan a arătat că este bine că au lucrat ambele ministere la acest proiect.

Despre un consens pe această temă a pensiilor, el a spus că nu a existat o întâlnire în coaliţie. Întrebat dacă Boloş are mandat să vorbească pe acest subiect, Rareş Bogdan a precizat că ”Marcel Boloş şi-a făcut treaba foarte bine”.

”Are mandat din partea PNL”, a mai spus Rareş Bogdan, afirmând că nu se discută despre remanieri.

Mihai Tudose: Astăzi a avut loc evenimentul care s-ar fi vrut a marca istoria! Lansarea lu’ Geoană! A lu’ Mirciulică adică / Clipul surprinde esenţa candidatului: cel mai independent, cu cineva lângă el care-i spune ce să facă, cum şi când să facă!

USR: Ministrul Tîlvăr sfidează românii. Nu a venit în Parlament să explice ce se întâmplă cu dronele ruseşti