Rareş Bogdan, despre covrigii de Buzău: Eu nu sunt mare covrigar, eu sunt cu slănina şi cu brânza de burduf, că eu vin din Ardeal. La noi se mănâncă slănină, nu covrigi. Soţia mea e mare mâncătoare de covrigi, că ţine tot felul de cure – VIDEO

Eurodeputatul PNL Rareş Bogdan susţine că, în locul covrigilor de Buzău, preferă slana şi brânza de burduf din Ardeal. Totuşi, liberalul admite că, de curând, în drumul spre Brăila, s-a oprit alături de Nicolae Ciucă să cumpere covrigi din Buzău, oraşul de baştină al premierului Marcel Ciolacu.

Europarlamentarul PNL Rareş Bogdan a fost întrebat în emisiunea Insider politic, difuzată sâmbătă la Prima TV, dacă a mâncat vreodată covrigi de Buzău.

 
”Când m-am dus cu preşedintele Ciucă la Brăila, într-o duminică dimineaţă, chiar ne-am oprit să ne luăm covrigi de Buzău, că tot am auzit de ei. Soţia mea e mare mâncătoare de covrigi, că ţine tot felul de cure. Eu nu sunt mare covrigar, nu prea îmi plac mie covrigii, eu sunt cu slănina şi cu brânza de burduf, că eu vin din Ardeal, la noi se mănâncă slănină, nu covrigi”, a spus Rareş Bogdan. 

 
Într-o vizită electorală la Craiova, la finalul lunii august, Marcel Ciolacu a postat pe Facebook câteva fotografii în care apare alături de primarul Craiovei, Lia Olguţa Vasilescu, în timp ce stau la rând pentru a-şi cumpăra covrigi cu mac. „Nu sunt ca cei de Buzău, dar sunt buni!”, a comentat amuzat Ciolacu după ce a gustat din covrigi.
 

Fotbal: Acţiunea FIFA împotriva lui Valcke pentru revânzarea biletelor la Cupa Mondială a fost clasată

USR anunţă că a depus un proiect în sprijinul copiilor cu părinţi plecaţi la muncă în străinătate