Rareș Bogdan dezvăluie ce note a luat la bacalaureat: ‘Nu sunt la fel de viclean ca și Ciolacu sau la fel de descurcăreţ sau şmecher’

„Am fost un elev foarte bun. Un elev foarte bun. Am avut premiul întâi cu coroniţă mult timp, apoi luăm premiile doi, trei, cred că menţiune n-am avut, ba, cred că şi menţiune la un moment dat. Dar am fost un elev bun şi un student bun apoi. Dom’le, iertaţi-mă, dar în momentul în care la o universitate care nu mai există şi care nimeni nu ştie exact ce făcea, la un moment dat era şi domnul Ruşanu profesor pe acolo, pe la Hunedoara, Deva. Ai luat 5 şi 6. Iertaţi-mă. Eu în toată facultatea mea, în cinci ani de facultate, am avut cred că un 6 la un moment dat şi un 7 la o altă materie. În rest am avut 8, 9, 10. Mi-am luat examenele. Un singur examen am picat în cinci ani de şcoală, de universitate şi ăla l-am picat toţi, tot anul, la Giovanni Sartori, la teorie politică – The Theory of Democracy Revisited, cartea lui Giovanni Sartori, s-a supărat pe noi decanul, Vasile Boari, şi ne-a picat pe toţi după care am dat din nou examen”, a explicat Rareş Bogdan.

El a fost întrebat ce notă a luat la examenul de bacalaureat.

”Da, vă spun exact. Am luat 10, 10, 10, 10, am luat un singur 8. Deci faceţi dumneavoastră medie. Adică eu am învăţat”, a răspuns liderul PNL.

Realizatorul emisiunii a afirmat că din acest punct de vedere este mult peste preşedintele PSD, Marcel Ciolacu.

„Acum nu mă comparaţi, că totuşi din punct de vedere al şcolii nu sunt la fel de viclean ca şi domnul Ciolacu sau la fel de descurcăreţ sau şmecheraş. Eu am venit de pe băncile şcolii. Asta-i viaţa. Fiecare s-a descurcat altfel în viaţă”, a declarat Rareş Bogdan.

Aproximativ 6.000 de bilete au fost vândute la Cipru-România: Românii au cumpărat aproape 4.000

Bătaie într-o spălătorie auto din Arad. Agresorul a fost reținut