Rareş Bogdan: Guvernăm împreună, dar nu participăm la treburile coaliţiei. Nu mai există colaborare între noi şi PSD / Eu, Dan Motreanu, Gheorghe Flutur, Nicolae Ciucă, cei care avem poziţii politice de top în PNL, nu participăm

Prim-vicepreşedintele PNL Rareş Bogdan a declarat despre relaţia din coaliţia de guvernare că guvernează împreună, dar liberalii nu participă la treburile coaliţiei, pentru că nu mai există colaborare între ei şi PSD. ”Eu, Dan Motreanu, Gheorghe Flutur, Nicolae Ciucă, cei care avem poziţii politice de top în PNL, nu participăm”, a spus Rareş Bogdan, el arătând că la şedinţe vor merge cei din eşalonul doi, pe subiecte tehnice.

”Guvernăm împreună, dar nu participăm la treburile de coaliţie. Nu mai există colaborare între noi şi Partidul Social-Democrat. Din punct de vedere tehnic, ministrii noştri, secretarii de stat, şefii de agenţii şi eşalonul 2, partea tehnică a noastră, participă la şedinţă de coaliţie tehnică.  Eu, Dan Motreanu, Gheorghe Flutur, Nicolae Ciucă nu mai intrăm, cei care avem poziţii politice de top în Partidul Naţional Liberal, nu participăm la niciun fel de şedinţă de coaliţie”, a spus Rareş Bogdan în emisiunea România Politică de la Prima News.

”Nu dorim colaborare cu Partidul Social-Democrat de niciun fel politic”, a completat Rareş Bogdan despre relaţia din coaliţie. 

 

Nu, avem grijă de casă, să nu ia foc, să nu fie inundată, să nu terminăm, să-i punem acoperişul că vine iarna, dar în acelaşi timp nu înseamnă că vom locui în această casă pe care am construit-o împreună, împreună. Dar putea ca fiecare să-şi facă o casă separată. Noi cu cei din USR, BMP, Forţa Dreptei, Repair şi celelalte forţe de dreapta, plusul de MRE, ceilalţi probabil cu domnul Simion, că toţi specialiţi sunt făcuţi case, poate să construiască împreună domnul Ciolacu cu domnul Simion.

 

România îl ajută pe Elon Musk – ANCOM confirmă testele în premieră făcute pentru sateliții Starlink

Meta a a încheiat un pact de partajare a datelor cu băncile din Marea Britanie pentru a contracara înşelătoriile