Rareş Bogdan: Sorin Grindeanu, mai arogant decât Adrian Năstase, o să-l vedeţi, dacă nu suntem atenţi, la Palatul Victoria. La SRI, pe cel mai grobian politician, Mihai Tudose / O să vă sfideze, o să vă ameninţe, o să vă dea copiii afară din serviciu

Prim-vicepreşedintele PNL, Rareş Bogdan, a declarat duminică, la un eveniment de lansare a candidaţilor PNL la parlamentare, în Mehedinţi, că nu putem să lăsăm România condusă de Ciolacu. El l-a catalogat pe Sorin Grindeanu ”mai arogant decât Adrian Năstase”, despre care a spus că va ajunge la Palatul Victoria, dacă nu sunt atenţi, iar ”la SRI va ajunge cel mai grobian politician, Mihai Tudose”. Despre cei de la PSD, Rareş Bogdan a spus că ”o să vă sfideze, o să vă ameninţe, o să vă dea copiii afară din serviciu, o să vă ameninţe companiile”.

”Nu putem să lăsăm România condusă de Ciolacu, de cel mai arogant – de la Adrian Năstase nu a existat un politician mai arogant, decât Sorin Grindeanu – o să-l vedeţi, dacă nu suntem atenţi, la Palatul Victoria. La SRI o să îl vedeţi pe cel mai grobian politician din România, pe Mihai Tudose iar lista continuă cu cei care o să vă sfideze, o să vă ameninţe, o să vă dea copiii afară din serviciu, o să vă ameninţe companiile, pentru că asta au făcut întotdeauna”, a spus Rareş Bogdan la lansarea candidaţilor PNL Mehedinţi la alegerile parlamentare.

El a continuat: ”Aici este o chestiune de supravieţuire a democraţiei în România”.

Rareş Bogdan a mai declarat că bătălia pe care o duc nu e doar despre viitorul PNL ci este despre viitorul României.

”Nu am avut, credeţi-mă, privind în PNL, în societatea românească, în ultimii ani, un om cu o calitate morală, umană, aşa cum e preşedintele nostru. Acest om este extrem de echilibrat”, a subliniat Rareş Bogdan.

Forțele kurde din Siria neagă orice legătură cu atacul de la Ankara

Ciolacu, ironic: L-am văzut pe domnul Ciucă parcă pe autostrăzi, pe străzi. Păi dacă acest guvern e praf şi nu face nimic… deci mergem să vedem cum se fac drumurile în România? Cel mai urât lucru în politică e să devii penibil şi cred că suntem acolo