‘Războiul’ de la Unirii, aproape de final – Daniel Bănuță, reacție la ‘deschiderea către dialog anunțată’ de Nicușor Dan

Potrivit celor scrise de acesta, „prioritatea mandatului nostru la nivel local trebuie să fie întotdeauna binele public și mai ales, punerea în siguranță a vieților și a bunurilor cetățenilor, ale căror interese trebuie să le reprezentăm cu bună credință”.

Băluță s-a arătat mulțumit de „deschiderea către dialog anunțată de către domnul primar general Nicușor Dan, care vine în întâmpinarea mesajelor publice pe care le-am transmis în toată această perioadă, legată de procedura de autorizare a lucrărilor atât de necesare pentru punerea în siguranță a planșeului peste râul Dâmbovița, din zona Pieței Unirii”.

În încheiere, primarul Sectorului 4 a spus că se va continua implementarea etapelor conform cu modalitatea aleasă de Primăria Capitalei, „astfel încât împreună să reușim să oferim cea mai bună soluție, din perspectiva legală, pentru lucrările de consolidare din centrul Capitalei”.

Primarul Capitalei promite că semnează rapid autorizația de reparare a pasajului Unirii, deîndată ce actele sunt îi sunt prezentate. Nicușor Dan spune că PMB rămâne partener cu Primăria Sectorului 4 pentru refacerea Planșeului Unirii.

„Daniel Băluță, din păcate a găsit banii, dar n-a venit cu documentația. Să aibă proiect și o să vină cu avizele și imediat îi dăm autorizația”, spune Dan. „Noi avem o hotărâre de Consiliu General care prevede că suntem parteneri și că în cadrul acestui parteneriat primăria sectorului 4 și găsește banii și vine cu documentația. Din păcate a găsit banii, dar n-a venit cu documentația, așteptăm să vină”, spune Nicușor Dan.

Adrian Câciu, ministrul Investiţiilor, despre jalonul privind plafonul pentru IMM-uri: Este o decizie pe care trebuie să şi-o asume toţi politicienii, inclusiv USR

VIDEO Poliţia din Phoenix, criticată pentru arestarea violentă a unui bărbat de culoare, surd şi cu paralizie cerebrală