Razie a poliţiştilor şi jandarmilor, în Braşov şi împrejurimi, soldată cu amenzi de peste 100.000 lei

Acţiunea, organizată de IPJ Braşov şi structurile de jandarmi, pe parcursul zilei de 27 septembrie, s-a concentrat în municipiul Braşov, în proximitatea desfăşurării competiţiei sportive de MMA, în municipiul Săcele, dar şi în comunele Tărlungeni şi Budila, în scopul tragerii la răspundere a persoanelor care încalcă normele sociale, dar şi prevenirea şi combaterea infracţionalităţii, se arată în comunicatul transmis de IGPR.

Pentru abaterile constatate, atât în trafic, cât şi la încălcarea normelor de convieţuire socială, poliţiştii au aplicat peste 200 de sancţiuni contravenţionale, cu o valoare a amenzilor de aproximativ 108.000 de lei.

Pentru defecţiuni tehnice, care puneau în pericol siguranţa participanţilor la trafic, au fost dispuse măsuri de reţinere a 17 certificate de înmatriculare, până la aducerea vehiculului la starea corespunzătoare de siguranţă.

Tot pentru încălcări ale normelor rutiere, trei conducători auto au rămas, pentru o perioadă determinată de timp, fără permisul de conducere, aceştia urmând a-şi redobândi dreptul de a conduce după expirarea perioadei de suspendare.

Sursa: www.stiripesurse.ro

Premier League: Manchester City, 1-1 în deplasare cu Newcastle

Boeing și angajații săi rămân în impas: Greva continuă