Razie în Bocşa şi Dognecea – 12 persoane conduse la Poliţie

În acţiunea coordonată de Serviciul de Ordine Publică din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Caraş-Severin au fost angrenate 41 de efective de poliţie de ordine publică, rutieră, investigaţii criminale, investigarea criminalităţii economice, arme, explozivi substanţe periculoase, luptători din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale, dar şi jandarmi şi poliţişti de frontieră.

„Pe parcursul activităţilor, poliţiştii au legitimat 127 de persoane, au oprit pentru control 31 de autovehicule, au verificat şase societăţi comerciale şi au desfăşurat activităţi specifice pe linie de investigaţii criminale, investigarea criminalităţii economice dar şi pe linie de arme, explozivi şi substanţe periculoase. Zece conducători auto au fost testaţi cu privire la consumul de băuturi alcoolice şi cinci au fost testaţi privind consumul de substanţe psihoactive. În urma verificărilor, poliţiştii au aplicat 32 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de peste 26.450 de lei şi au condus la sediul poliţiei 12 persoane”, precizează sursa citată.

Totodată, din rândul persoanelor conduse la sediul Poliţiei a fost recuperat un telefon mobil, în valoare de 650 de lei, în cadrul unui dosar penal.

Patru societăţi comerciale au fost sancţionate contravenţional pentru constatarea de diferenţe în plus dintre raportul fiscal informativ şi monetarul existent în casierie.

Acţiunile poliţiştilor pentru siguranţa comunităţii continuă şi în perioada următoare, menţionează IGPR.

30 de tone de deşeuri reciclabile, descoperite de poliţişti în urma unei razii de amploare la Bălteni – Amenzi în valoare de 310.000 de lei

Israelul, în alertă împotriva unui război, după ce-l asasinează pe Nasrallah, anunţă armata