Răzvan Burleanu, mesaj înaintea referendumului din Republica Moldova: Suntem solidari cu poporul moldovean. Susţinem ferm integrarea în Uniunea Europeană

Preşedintele FRF, Răzvan Burleanu, a transmis un mesaj către cetăţenii Republicii Moldova înaintea referendumului privind aderarea la Uniunea Europeană. Şeful federaţiei a precizat că forul pe care îl conduce este solidar cu poporul moldovean şi susţine integrarea R. Moldova în UE.

“Dragi prieteni din Republica Moldova,

Federaţia Română de Fotbal priveşte cu un interes deosebit referendumul ce urmează să aibă loc, referitor la integrarea ţării în Uniunea Europeană. În acest moment definitoriu pentru viitorul Republicii Moldova, suntem solidari cu Federaţia Moldovenească de Fotbal şi cu întregul popor moldovean. Susţinem ferm integrarea în Uniunea Europeană, o direcţie ce aduce nu doar beneficii economice şi politice, ci şi oportunităţi semnificative pentru dezvoltarea fotbalului şi a sportului în general.

FMF este un partener şi prieten apropiat al FRF, iar relaţia noastră de colaborare a fost consolidată în 2019 prin semnaa unui acord de parteneriat. Acest acord are scopul de a facilita schimbul de informaţii şi cunoştinţe, dar şi implementarea mecanismelor comune pentru dezvoltarea fotbalului în Republica Moldova.

Suntem convinşi că o Republică Moldova integrată în Uniunea Europeană va însemna nu doar o oportunitate pentru toţi cetăţenii, dar şi un context propice pentru creşterea fotbalului şi a sportului, cu beneficii de lungă durată.

Cu prietenie şi solidaritate,

Răzvan Burleanu
Preşedinte al Federaţiei Române de Fotbal”,
este mesajul şefului FRF.

În 20 octombrie au loc în Republica Moldova alegerile prezidenţiale şi referendumul privind aderarea la Uniunea Europeană.

 

Andrei Matei, fost jucător al echipei Rapid, a încetat din viaţă la doar 34 de ani

Daniel Ghiță întoarce armele după plecarea din PSD. ‘Ciolacu nu știe să gestioneze o situație minoră, dar el vrea sa conducă o țară’