Răzvan Marin: Ce sentiment minunat să înscrii din nou în Serie A, mai ales când echipa ta câştigă – VIDEO

Mijlocaşul Răzvan Marin şi-a exprimat satisfacţia pentru că a reuşit să marcheze pentru Cagliari în meciul cu Parma, scor 3-2, din Serie A.

„Ce sentiment minunat să înscrii din nou în Serie A, mai ales când echipa câştigă meciul. Mare luptă până la final, va urma!”, a scris Marin în social media.

Echipa italiană Parma a pierdut, luni seară, pe teren propriu, scor 2-3, cu formaţia sardă Cagliari, în etapa a şasea din Serie A. Dennis Man a marcat al treilea său gol stagional, iar Răzvan Marin a înscris pentru prima oară în acest sezon.

În minutul 73 Răzvan Marin a intrat pe teren, în echipa lui Cagliari, şi a marcat în minutul 75 cu un şut superb, la vinclu.

”Am pledat vinovat pentru că am făcut jurnalism”, declară Julian Assange la Consiliul Europei şi acuză cu pumnul ridicat SUA de persecuţie

AEP a demarat o campanie de promovare a modalităţilor de exercitare a votului la alegerile prezidenţiale şi parlamentare, în nouă dintre principalele aeroporturi internaţionale din ţară şi prin intermediul canalelor de comunicare tradiţionale